<h2>Τώρα ξέρουμε τι τρώμε!!!</h2><p>    </p> <h2>Τώρα ξέρουμε τι τρώμε!!!</h2><p>    </p> <h2>Τώρα ξέρουμε τι τρώμε!!! </h2><p>    </p> <h2>Τώρα ξέρουμε τι τρώμε!!!</h2><p>   </p> <h2>Τώρα ξέρουμε τι τρώμε!!!</h2><p>   </p> <h2>Τώρα ξέρουμε τι τρώμε!!!</h2><p>   </p>
Previous Next
Αγγούρια
Αγγούρι 
Το αγγούρι προέρχεται από την Ινδία που το καλλιεργούσαν πριν από 3000 χρόνια. Ήταν γνωστό τόσο στην Αρχαία Ελλάδα όσο και στη Ρώμη απ’ όπου διαδόθηκε σε όλη την Ευρώπη. 
 
Το αγγούρι είναι επίμηκες, κυλινδρικό και έχει πράσινο χρώμα. Δροσιστικό και ωφέλιμο, περιέχει βιταμίνες Β και C, σίδηρο, μαγνήσιο και άλλα χρήσιμα ιχνοστοιχεία.
 
Καθαρίζει και ανανεώνει την επιδερμίδα και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται σε πολλές κρέμες ομορφιάς. Τρώγεται κυρίως σκέτο ή σε διάφορες σαλάτες. Αποτελεί πολύτιμο συστατικό για χειροποίητα καλλυντικά. 

Είδη: Μακρύ, Κνωσσού
Μήνες Καλιέργιας: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος & Δεκέμβριος


Παραγγελία   Πίσω